Składniki odżywcze produktu: Zupa neapolitańska | dla 100g |
---|---|
Energia | 63 |
Białko | 2,2 |
Tłuszcz | 2,6 |
Węglowodany | 8,2 |
Błonnik | 0,5 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0,1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,16 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,9 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,29 |
Cholesterol | 7 |
Sód | 38 |
Potas | 42 |
Wapń | 36 |
Fosfor | 31 |
Magnez | 5 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,28 |
Miedź | 0,02 |
Mangan | 0,06 |
Witamina A | 69 |
Witamina D | 0,07 |
Witamina E | 0,33 |
Tiamina | 0,016 |
Ryboflawina | 0,031 |
Niacyna | 0,13 |
Witamina B6 | 0,02 |
Kwas foliowy | 5,2 |
Witamina B12 | 0,1 |
Witamina C | 0,5 |