Składniki odżywcze produktu: Zupa jarzynowa | dla 100g |
---|---|
Energia | 28 |
Białko | 1,4 |
Tłuszcz | 1,1 |
Węglowodany | 4,3 |
Błonnik | 1,2 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,26 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,49 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,28 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 79 |
Potas | 133 |
Wapń | 18 |
Fosfor | 20 |
Magnez | 9 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,19 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,1 |
Witamina A | 160 |
Witamina D | 0,06 |
Witamina E | 0,47 |
Tiamina | 0,021 |
Ryboflawina | 0,028 |
Niacyna | 0,4 |
Witamina B6 | 0,09 |
Kwas foliowy | 7,8 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 3,3 |