Składniki odżywcze produktu: Zupa cebulowa | dla 100g |
---|---|
Energia | 44 |
Białko | 1,4 |
Tłuszcz | 2,7 |
Węglowodany | 4 |
Błonnik | 0,4 |
Sacharoza | 0,3 |
Laktoza | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,98 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,08 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,45 |
Cholesterol | 3 |
Sód | 35 |
Potas | 41 |
Wapń | 12 |
Fosfor | 14 |
Magnez | 4 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,12 |
Miedź | 0,02 |
Mangan | 0,06 |
Witamina A | 29 |
Witamina D | 0,11 |
Witamina E | 0,53 |
Tiamina | 0,011 |
Ryboflawina | 0,017 |
Niacyna | 0,15 |
Witamina B6 | 0,05 |
Kwas foliowy | 2,5 |
Witamina B12 | 0,02 |
Witamina C | 0,8 |