Składniki odżywcze produktu: Szparagi konserwowe | dla 100g |
---|---|
Energia | 19 |
Białko | 2,1 |
Tłuszcz | 0,7 |
Węglowodany | 2,5 |
Błonnik | 1,5 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,17 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,38 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 290 |
Potas | 130 |
Wapń | 14 |
Fosfor | 28 |
Magnez | 9 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,4 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,14 |
Witamina A | 28 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,3 |
Tiamina | 0,03 |
Ryboflawina | 0,04 |
Niacyna | 0,5 |
Witamina B6 | 0,04 |
Kwas foliowy | 55 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 15 |