Składniki odżywcze produktu: Szparagi | dla 100g |
---|---|
Energia | 18 |
Białko | 1,9 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 3,7 |
Błonnik | 1,5 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,11 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 2 |
Potas | 300 |
Wapń | 22 |
Fosfor | 52 |
Magnez | 18 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 0,9 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,2 |
Witamina A | 101 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 1,8 |
Tiamina | 0,142 |
Ryboflawina | 0,169 |
Niacyna | 1,25 |
Witamina B6 | 0,06 |
Kwas foliowy | 150 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 26 |