Składniki odżywcze produktu: Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem |
dla 100g |
Energia | 94 |
Białko | 1,6 |
Tłuszcz | 8,1 |
Węglowodany | 6 |
Błonnik | 2,2 |
Sacharoza | 1,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,66 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,56 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,44 |
Cholesterol | 8 |
Sód | 29 |
Potas | 169 |
Wapń | 44 |
Fosfor | 43 |
Magnez | 17 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,34 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,16 |
Witamina A | 117 |
Witamina D | 0,04 |
Witamina E | 1,99 |
Tiamina | 0,042 |
Ryboflawina | 0,067 |
Niacyna | 0,39 |
Witamina B6 | 0,19 |
Kwas foliowy | 71,6 |
Witamina B12 | 0,04 |
Witamina C | 20,2 |