Składniki odżywcze produktu: Śledź w sosie pomidorowym | dla 100g |
---|---|
Energia | 159 |
Białko | 13,8 |
Tłuszcz | 9,7 |
Węglowodany | 4,6 |
Błonnik | 0,3 |
Sacharoza | 2,5 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,83 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,86 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,84 |
Cholesterol | 52 |
Sód | 548 |
Potas | 289 |
Wapń | 32 |
Fosfor | 186 |
Magnez | 28 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 1,01 |
Miedź | 0,2 |
Mangan | 0,05 |
Witamina A | 60 |
Witamina D | 15,48 |
Witamina E | 1,15 |
Tiamina | 0,029 |
Ryboflawina | 0,123 |
Niacyna | 2,71 |
Witamina B6 | 0,33 |
Kwas foliowy | 5,1 |
Witamina B12 | 9,41 |
Witamina C | 3,4 |