Składniki odżywcze produktu: Sałatka pikantna z makreli | dla 100g |
---|---|
Energia | 181 |
Białko | 10,2 |
Tłuszcz | 13,2 |
Węglowodany | 6,9 |
Błonnik | 1,3 |
Sacharoza | 2,8 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,17 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 6,41 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 3,62 |
Cholesterol | 36 |
Sód | 621 |
Potas | 425 |
Wapń | 25 |
Fosfor | 141 |
Magnez | 31 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 0,46 |
Miedź | 0,12 |
Mangan | 0,12 |
Witamina A | 144 |
Witamina D | 1,39 |
Witamina E | 2,96 |
Tiamina | 0,105 |
Ryboflawina | 0,206 |
Niacyna | 4,38 |
Witamina B6 | 0,44 |
Kwas foliowy | 8,3 |
Witamina B12 | 2,1 |
Witamina C | 8,3 |