Składniki odżywcze produktu: Rożki z ciasta francuskiego z jabłkami |
dla 100g |
Energia | 390 |
Białko | 4,2 |
Tłuszcz | 25,3 |
Węglowodany | 38,5 |
Błonnik | 1,8 |
Sacharoza | 3,4 |
Laktoza | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,9 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 9,62 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,19 |
Cholesterol | 43 |
Sód | 149 |
Potas | 116 |
Wapń | 14 |
Fosfor | 50 |
Magnez | 11 |
Żelazo | 0,8 |
Cynk | 0,51 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,2 |
Witamina A | 217 |
Witamina D | 0,85 |
Witamina E | 3,21 |
Tiamina | 0,068 |
Ryboflawina | 0,056 |
Niacyna | 0,33 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 14,1 |
Witamina B12 | 0,03 |
Witamina C | 1,7 |