Składniki odżywcze produktu: Rabarbar | dla 100g |
---|---|
Energia | 9 |
Białko | 0,5 |
Tłuszcz | 0,1 |
Węglowodany | 4,6 |
Błonnik | 3,2 |
Sacharoza | 0,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,05 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 2 |
Potas | 136 |
Wapń | 52 |
Fosfor | 24 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 0,13 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,16 |
Witamina A | 10 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,18 |
Tiamina | 0,023 |
Ryboflawina | 0,029 |
Niacyna | 0,11 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 7 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 9 |