Składniki odżywcze produktu: Piernik z bakaliami | dla 100g |
---|---|
Energia | 341 |
Białko | 5,9 |
Tłuszcz | 9,8 |
Węglowodany | 59,4 |
Błonnik | 2,7 |
Sacharoza | 14,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,73 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,84 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,51 |
Cholesterol | 17 |
Sód | 126 |
Potas | 272 |
Wapń | 41 |
Fosfor | 103 |
Magnez | 40 |
Żelazo | 1,6 |
Cynk | 0,87 |
Miedź | 0,28 |
Mangan | 0,35 |
Witamina A | 59 |
Witamina D | 0,42 |
Witamina E | 2,22 |
Tiamina | 0,074 |
Ryboflawina | 0,107 |
Niacyna | 0,56 |
Witamina B6 | 0,06 |
Kwas foliowy | 14,9 |
Witamina B12 | 0,07 |
Witamina C | 0,2 |