Składniki odżywcze produktu: Pieczywo półfrancuskie z dżemem | dla 100g |
---|---|
Energia | 409 |
Białko | 7,6 |
Tłuszcz | 9,9 |
Węglowodany | 73,7 |
Błonnik | 2,2 |
Sacharoza | 20,4 |
Laktoza | 1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,86 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,58 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,61 |
Cholesterol | 8 |
Sód | 285 |
Potas | 203 |
Wapń | 47 |
Fosfor | 94 |
Magnez | 22 |
Żelazo | 1,5 |
Cynk | 0,81 |
Miedź | 0,13 |
Mangan | 0,34 |
Witamina A | 84 |
Witamina D | 0,48 |
Witamina E | 1,95 |
Tiamina | 0,121 |
Ryboflawina | 0,114 |
Niacyna | 0,74 |
Witamina B6 | 0,06 |
Kwas foliowy | 35 |
Witamina B12 | 0,1 |
Witamina C | 0,4 |