Składniki odżywcze produktu: Pasta z jaj i ryby wędzonej | dla 100g |
---|---|
Energia | 262 |
Białko | 13,3 |
Tłuszcz | 23,1 |
Węglowodany | 1,2 |
Błonnik | 0,3 |
Sacharoza | 0,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,56 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 11,58 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 6,03 |
Cholesterol | 128 |
Sód | 577 |
Potas | 191 |
Wapń | 24 |
Fosfor | 170 |
Magnez | 20 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 0,71 |
Miedź | 0,11 |
Mangan | 0,08 |
Witamina A | 123 |
Witamina D | 4,32 |
Witamina E | 4,31 |
Tiamina | 0,087 |
Ryboflawina | 0,315 |
Niacyna | 3,74 |
Witamina B6 | 0,28 |
Kwas foliowy | 23,9 |
Witamina B12 | 4,84 |
Witamina C | 3,1 |