Składniki odżywcze produktu: Paprykarz "Szczeciński" | dla 100g |
---|---|
Energia | 178 |
Białko | 9,9 |
Tłuszcz | 11,9 |
Węglowodany | 8,6 |
Błonnik | 0,7 |
Sacharoza | 0,5 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,84 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 6,7 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 3,73 |
Cholesterol | 26 |
Sód | 595 |
Potas | 327 |
Wapń | 15 |
Fosfor | 147 |
Magnez | 27 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 0,51 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,14 |
Witamina A | 61 |
Witamina D | 0,47 |
Witamina E | 3,58 |
Tiamina | 0,063 |
Ryboflawina | 0,078 |
Niacyna | 1,75 |
Witamina B6 | 0,19 |
Kwas foliowy | 8,6 |
Witamina B12 | 0,44 |
Witamina C | 4,8 |