Składniki odżywcze produktu: Papryka zielona | dla 100g |
---|---|
Energia | 18 |
Białko | 1,1 |
Tłuszcz | 0,3 |
Węglowodany | 4,6 |
Błonnik | 2 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,07 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,17 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 2 |
Potas | 176 |
Wapń | 12 |
Fosfor | 23 |
Magnez | 9 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,24 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,1 |
Witamina A | 32 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 3,1 |
Tiamina | 0,04 |
Ryboflawina | 0,03 |
Niacyna | 0,6 |
Witamina B6 | 0,27 |
Kwas foliowy | 36 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 91 |