Składniki odżywcze produktu: Makaron z serem | dla 100g |
---|---|
Energia | 140 |
Białko | 6,3 |
Tłuszcz | 5,2 |
Węglowodany | 17,5 |
Błonnik | 0,6 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0,7 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,1 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,45 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,24 |
Cholesterol | 23 |
Sód | 12 |
Potas | 51 |
Wapń | 25 |
Fosfor | 67 |
Magnez | 4 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,37 |
Miedź | 0,03 |
Mangan | 0,06 |
Witamina A | 43 |
Witamina D | 0,1 |
Witamina E | 0,19 |
Tiamina | 0,026 |
Ryboflawina | 0,086 |
Niacyna | 0,11 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 14,1 |
Witamina B12 | 0,19 |
Witamina C | 0 |