Składniki odżywcze produktu: Makaron dwujajeczny z semoliny | dla 100g |
---|---|
Energia | 374 |
Białko | 11,9 |
Tłuszcz | 2,4 |
Węglowodany | 77,8 |
Błonnik | 2,9 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,47 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,66 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,64 |
Cholesterol | 39 |
Sód | 16 |
Potas | 191 |
Wapń | 24 |
Fosfor | 136 |
Magnez | 34 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 0,81 |
Miedź | 0,16 |
Mangan | 0,63 |
Witamina A | 29 |
Witamina D | 0,18 |
Witamina E | 0,18 |
Tiamina | 0,121 |
Ryboflawina | 0,1 |
Niacyna | 0,73 |
Witamina B6 | 0,1 |
Kwas foliowy | 35,4 |
Witamina B12 | 0,17 |
Witamina C | 0 |