Składniki odżywcze produktu: Makaron bezjajeczny | dla 100g |
---|---|
Energia | 363 |
Białko | 10 |
Tłuszcz | 1,6 |
Węglowodany | 78,5 |
Błonnik | 2,7 |
Sacharoza | 0,5 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,21 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,16 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,64 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 2 |
Potas | 149 |
Wapń | 20 |
Fosfor | 100 |
Magnez | 22 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 0,91 |
Miedź | 0,13 |
Mangan | 0,46 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,38 |
Tiamina | 0,162 |
Ryboflawina | 0,06 |
Niacyna | 0,64 |
Witamina B6 | 0,07 |
Kwas foliowy | 39,9 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |