Składniki odżywcze produktu: Łazanki z kapustą | dla 100g |
---|---|
Energia | 146 |
Białko | 3,5 |
Tłuszcz | 7 |
Węglowodany | 18,9 |
Błonnik | 1,6 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,09 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 3,42 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,62 |
Cholesterol | 26 |
Sód | 17 |
Potas | 131 |
Wapń | 33 |
Fosfor | 45 |
Magnez | 10 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 0,43 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,18 |
Witamina A | 16 |
Witamina D | 0,13 |
Witamina E | 0,91 |
Tiamina | 0,09 |
Ryboflawina | 0,069 |
Niacyna | 0,42 |
Witamina B6 | 0,08 |
Kwas foliowy | 23,1 |
Witamina B12 | 0,12 |
Witamina C | 18,5 |