Składniki odżywcze produktu: Kotlet schabowy panierowany | dla 100g |
---|---|
Energia | 351 |
Białko | 19 |
Tłuszcz | 24,1 |
Węglowodany | 15,9 |
Błonnik | 1 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,07 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 13,1 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 5,37 |
Cholesterol | 81 |
Sód | 111 |
Potas | 308 |
Wapń | 20 |
Fosfor | 202 |
Magnez | 26 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 1,87 |
Miedź | 0,09 |
Mangan | 0,19 |
Witamina A | 19 |
Witamina D | 0,59 |
Witamina E | 3,9 |
Tiamina | 0,653 |
Ryboflawina | 0,196 |
Niacyna | 5,72 |
Witamina B6 | 0,35 |
Kwas foliowy | 10,3 |
Witamina B12 | 0,66 |
Witamina C | 0 |