Składniki odżywcze produktu: Jabłka w kruchym cieście | dla 100g |
---|---|
Energia | 348 |
Białko | 4,1 |
Tłuszcz | 17,4 |
Węglowodany | 45,3 |
Błonnik | 1,8 |
Sacharoza | 16,9 |
Laktoza | 0,1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5,15 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 8,77 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,43 |
Cholesterol | 25 |
Sód | 36 |
Potas | 109 |
Wapń | 13 |
Fosfor | 41 |
Magnez | 6 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 0,39 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,12 |
Witamina A | 126 |
Witamina D | 1,13 |
Witamina E | 3,18 |
Tiamina | 0,045 |
Ryboflawina | 0,058 |
Niacyna | 0,19 |
Witamina B6 | 0,02 |
Kwas foliowy | 13,8 |
Witamina B12 | 0,11 |
Witamina C | 3,8 |