Składniki odżywcze produktu: Fasola po bretońsku | dla 100g |
---|---|
Energia | 141 |
Białko | 8 |
Tłuszcz | 6,6 |
Węglowodany | 15,9 |
Błonnik | 3,6 |
Sacharoza | 1,6 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,86 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 3,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,23 |
Cholesterol | 9 |
Sód | 152 |
Potas | 332 |
Wapń | 41 |
Fosfor | 128 |
Magnez | 42 |
Żelazo | 1,9 |
Cynk | 1,29 |
Miedź | 0,13 |
Mangan | 0,47 |
Witamina A | 45 |
Witamina D | 0,31 |
Witamina E | 1,06 |
Tiamina | 0,16 |
Ryboflawina | 0,077 |
Niacyna | 1,12 |
Witamina B6 | 0,14 |
Kwas foliowy | 24,2 |
Witamina B12 | 0,11 |
Witamina C | 1,1 |