Składniki odżywcze produktu: Fasola mung, kiełki | dla 100g |
---|---|
Energia | 29 |
Białko | 3 |
Tłuszcz | 0,4 |
Węglowodany | 6,2 |
Błonnik | 3 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,09 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,13 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 2 |
Potas | 132 |
Wapń | 13 |
Fosfor | 45 |
Magnez | 17 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 0,47 |
Miedź | 0,1 |
Mangan | 0,12 |
Witamina A | 2 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,2 |
Tiamina | 0,08 |
Ryboflawina | 0,12 |
Niacyna | 0,07 |
Witamina B6 | 0,09 |
Kwas foliowy | 61 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 13 |