Składniki odżywcze produktu: Fasola cięta, konserwowa bez zalewy | dla 100g |
---|---|
Energia | 16 |
Białko | 1,5 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 4,5 |
Błonnik | 2,4 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,06 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,09 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 256 |
Potas | 124 |
Wapń | 43 |
Fosfor | 22 |
Magnez | 12 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 0,29 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,18 |
Witamina A | 43 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,16 |
Tiamina | 0,021 |
Ryboflawina | 0,039 |
Niacyna | 0,19 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 13 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 2,6 |