Składniki odżywcze produktu: Cielęcina, udziec | dla 100g |
---|---|
Energia | 108 |
Białko | 19,9 |
Tłuszcz | 3,1 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,24 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,25 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,16 |
Cholesterol | 71 |
Sód | 128 |
Potas | 246 |
Wapń | 10 |
Fosfor | 160 |
Magnez | 16 |
Żelazo | 2,4 |
Cynk | 2,05 |
Miedź | 0,2 |
Mangan | 0,03 |
Witamina A | 30 |
Witamina D | 0,3 |
Witamina E | 0,3 |
Tiamina | 0,18 |
Ryboflawina | 0,28 |
Niacyna | 6,5 |
Witamina B6 | 0,3 |
Kwas foliowy | 5 |
Witamina B12 | 1,3 |
Witamina C | 0 |