Składniki odżywcze produktu: Chleb mazowiecki | dla 100g |
---|---|
Energia | 248 |
Białko | 6,3 |
Tłuszcz | 1,4 |
Węglowodany | 56,3 |
Błonnik | 4,6 |
Sacharoza | 0,8 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,19 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,15 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,59 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 394 |
Potas | 140 |
Wapń | 16 |
Fosfor | 98 |
Magnez | 29 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 1,12 |
Miedź | 0,12 |
Mangan | 0,66 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,53 |
Tiamina | 0,182 |
Ryboflawina | 0,075 |
Niacyna | 0,85 |
Witamina B6 | 0,11 |
Kwas foliowy | 29,4 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |