Składniki odżywcze produktu: Chleb Graham | dla 100g |
---|---|
Energia | 226 |
Białko | 7,6 |
Tłuszcz | 1,7 |
Węglowodany | 49,4 |
Błonnik | 5 |
Sacharoza | 0,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,22 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,29 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,72 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 432 |
Potas | 215 |
Wapń | 22 |
Fosfor | 182 |
Magnez | 62 |
Żelazo | 2,2 |
Cynk | 1,9 |
Miedź | 0,21 |
Mangan | 1,42 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,88 |
Tiamina | 0,23 |
Ryboflawina | 0,07 |
Niacyna | 2,04 |
Witamina B6 | 0,16 |
Kwas foliowy | 39 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |