Składniki odżywcze produktu: Bukiet z jarzyn wiosennych mrożony | dla 100g |
---|---|
Energia | 30 |
Białko | 2,8 |
Tłuszcz | 0,3 |
Węglowodany | 7,5 |
Błonnik | 3,6 |
Sacharoza | 0,8 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,06 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,12 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 19 |
Potas | 235 |
Wapń | 33 |
Fosfor | 36 |
Magnez | 15 |
Żelazo | 0,8 |
Cynk | 0,48 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,25 |
Witamina A | 258 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,34 |
Tiamina | 0,093 |
Ryboflawina | 0,092 |
Niacyna | 0,65 |
Witamina B6 | 0,14 |
Kwas foliowy | 58 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 29,6 |