Składniki odżywcze produktu: Boćwina | dla 100g |
---|---|
Energia | 17 |
Białko | 2,1 |
Tłuszcz | 0,5 |
Węglowodany | 5,5 |
Błonnik | 4,4 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,03 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,27 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 56 |
Potas | 548 |
Wapń | 97 |
Fosfor | 36 |
Magnez | 43 |
Żelazo | 2,2 |
Cynk | 1 |
Miedź | 0,18 |
Mangan | 0,26 |
Witamina A | 670 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 1,66 |
Tiamina | 0,08 |
Ryboflawina | 0,08 |
Niacyna | 0,4 |
Witamina B6 | 0,1 |
Kwas foliowy | 38 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 34 |