Składniki odżywcze produktu: Befsztyk tatarski | dla 100g |
---|---|
Energia | 195 |
Białko | 18,4 |
Tłuszcz | 12,3 |
Węglowodany | 3,4 |
Błonnik | 0,5 |
Sacharoza | 1,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 6,36 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,76 |
Cholesterol | 215 |
Sód | 197 |
Potas | 340 |
Wapń | 40 |
Fosfor | 266 |
Magnez | 36 |
Żelazo | 3,1 |
Cynk | 3,47 |
Miedź | 0,11 |
Mangan | 0,11 |
Witamina A | 136 |
Witamina D | 1,12 |
Witamina E | 1,54 |
Tiamina | 0,089 |
Ryboflawina | 0,33 |
Niacyna | 4,09 |
Witamina B6 | 0,33 |
Kwas foliowy | 37,6 |
Witamina B12 | 1,87 |
Witamina C | 1,1 |