Składniki odżywcze produktu: Barszcz czerwony zabielany | dla 100g |
---|---|
Energia | 32 |
Białko | 2 |
Tłuszcz | 1,4 |
Węglowodany | 3,3 |
Błonnik | 0,4 |
Sacharoza | 1,8 |
Laktoza | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,71 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,49 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,07 |
Cholesterol | 17 |
Sód | 39 |
Potas | 86 |
Wapń | 16 |
Fosfor | 19 |
Magnez | 5 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,23 |
Miedź | 0,03 |
Mangan | 0,09 |
Witamina A | 19 |
Witamina D | 0,08 |
Witamina E | 0,06 |
Tiamina | 0,01 |
Ryboflawina | 0,042 |
Niacyna | 0,19 |
Witamina B6 | 0,06 |
Kwas foliowy | 10,4 |
Witamina B12 | 0,08 |
Witamina C | 1 |