Składniki odżywcze produktu: Bagietki francuskie | dla 100g |
---|---|
Energia | 282 |
Białko | 7,9 |
Tłuszcz | 1,7 |
Węglowodany | 60,1 |
Błonnik | 2,2 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,32 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,62 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 708 |
Potas | 124 |
Wapń | 17 |
Fosfor | 81 |
Magnez | 22 |
Żelazo | 1,2 |
Cynk | 0,8 |
Miedź | 0,1 |
Mangan | 0,35 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,43 |
Tiamina | 0,118 |
Ryboflawina | 0,074 |
Niacyna | 0,68 |
Witamina B6 | 0,05 |
Kwas foliowy | 39,6 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |