Nazwa |
Energia |
Białko |
Tłuszcz |
Węglowodany |
Papryka czerwona konserwowa |
30 |
0,8 |
1,5 |
5 |
Papryka nadziewana miesem i ryżem |
160 |
4,4 |
10,6 |
13,7 |
Papryka zielona |
18 |
1,1 |
0,3 |
4,6 |
Paprykarz "Szczeciński" |
178 |
9,9 |
11,9 |
8,6 |
Paprykarz mrożony |
19 |
1,1 |
0,3 |
4,4 |
Paróweczki śniadaniowe (z olejem) |
234 |
11,9 |
20,9 |
0,1 |
Parówki popularne |
342 |
9,5 |
34,3 |
0 |
Parówki z kurczaka |
259 |
10,8 |
22,4 |
4,2 |
Pasta kanapkowa z kurczaka |
156 |
10,4 |
11,3 |
3,5 |
Pasta z jaj |
197 |
7,2 |
18,6 |
1,2 |
Pasta z jaj i ryby wędzonej |
262 |
13,3 |
23,1 |
1,2 |
Pasta z twarogu i ryby wędzonej |
273 |
15,2 |
23 |
1,9 |
Paszteciki drożdżowe z mięsem |
308 |
8,4 |
18,4 |
28,8 |
Pasztet pieczony |
390 |
17 |
31,2 |
13,5 |
Pasztet podlaski z kurczaka |
228 |
6,7 |
21,1 |
3,6 |
Pasztet rybny homogenizowany |
265 |
10,6 |
21,3 |
8,8 |
Pasztet z kurczaka pieczony |
214 |
14,4 |
14,3 |
7,5 |
Pasztet z mięsa mieszanego |
361 |
15 |
31,1 |
6,6 |
Pasztet z ryb wędzonych |
151 |
12,9 |
10,6 |
1,2 |
Pieczarka uprawna, świeża |
17 |
2,7 |
0,4 |
2,6 |
Pieczarki smażone |
232 |
3,4 |
24,3 |
3,3 |
Pieczeń cielęca duszona |
192 |
20,1 |
11,8 |
1,7 |
Pieczeń rzymska |
208 |
14,4 |
11,4 |
12,7 |
Pieczeń wieprzowa duszona |
225 |
11,4 |
19,8 |
1,2 |
Pieczeń wołowa duszona |
155 |
15,8 |
9,5 |
2 |