Składniki odżywcze produktu: Zupa owocowa z jabłek | dla 100g |
---|---|
Energia | 42 |
Białko | 0,1 |
Tłuszcz | 0,1 |
Węglowodany | 11,8 |
Błonnik | 0,6 |
Sacharoza | 7,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,03 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 1 |
Potas | 38 |
Wapń | 2 |
Fosfor | 3 |
Magnez | 1 |
Żelazo | 0,1 |
Cynk | 0,05 |
Miedź | 0,01 |
Mangan | 0,03 |
Witamina A | 1 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,14 |
Tiamina | 0,008 |
Ryboflawina | 0,007 |
Niacyna | 0,05 |
Witamina B6 | 0,01 |
Kwas foliowy | 1 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 1,4 |