Składniki odżywcze produktu: Zupa grzybowa zabielana | dla 100g |
---|---|
Energia | 26 |
Białko | 1,3 |
Tłuszcz | 1,8 |
Węglowodany | 1,3 |
Błonnik | 0,2 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,13 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,51 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,07 |
Cholesterol | 5 |
Sód | 23 |
Potas | 43 |
Wapń | 9 |
Fosfor | 20 |
Magnez | 3 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,09 |
Miedź | 0,03 |
Mangan | 0,02 |
Witamina A | 19 |
Witamina D | 0,04 |
Witamina E | 0,07 |
Tiamina | 0,007 |
Ryboflawina | 0,055 |
Niacyna | 0,46 |
Witamina B6 | 0,04 |
Kwas foliowy | 2,1 |
Witamina B12 | 0,02 |
Witamina C | 0,6 |