Składniki odżywcze produktu: Zupa fasolowa | dla 100g |
---|---|
Energia | 62 |
Białko | 4 |
Tłuszcz | 1,8 |
Węglowodany | 10 |
Błonnik | 2,4 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,81 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,24 |
Cholesterol | 2 |
Sód | 17 |
Potas | 193 |
Wapń | 27 |
Fosfor | 70 |
Magnez | 27 |
Żelazo | 1,1 |
Cynk | 0,61 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,31 |
Witamina A | 3 |
Witamina D | 0,01 |
Witamina E | 0,09 |
Tiamina | 0,088 |
Ryboflawina | 0,041 |
Niacyna | 0,45 |
Witamina B6 | 0,11 |
Kwas foliowy | 16,5 |
Witamina B12 | 0,01 |
Witamina C | 0,5 |