Składniki odżywcze produktu: Wieprzowina, boczek bez kości | dla 100g |
---|---|
Energia | 510 |
Białko | 10,1 |
Tłuszcz | 53 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 18,56 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 26,73 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 3,69 |
Cholesterol | 66 |
Sód | 78 |
Potas | 163 |
Wapń | 4 |
Fosfor | 95 |
Magnez | 10 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 1,45 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,01 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0,7 |
Witamina E | 0,48 |
Tiamina | 0,402 |
Ryboflawina | 0,161 |
Niacyna | 3,1 |
Witamina B6 | 0,17 |
Kwas foliowy | 3 |
Witamina B12 | 0,6 |
Witamina C | 0 |