Składniki odżywcze produktu: Szynka z indyka | dla 100g |
---|---|
Energia | 84 |
Białko | 17,1 |
Tłuszcz | 1,6 |
Węglowodany | 0,1 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,73 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,36 |
Cholesterol | 58 |
Sód | 612 |
Potas | 387 |
Wapń | 3 |
Fosfor | 206 |
Magnez | 32 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 1,54 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,01 |
Witamina A | 13 |
Witamina D | 0,08 |
Witamina E | 0,02 |
Tiamina | 0,041 |
Ryboflawina | 0,188 |
Niacyna | 6,28 |
Witamina B6 | 0,39 |
Kwas foliowy | 10,5 |
Witamina B12 | 0,85 |
Witamina C | 0 |