Składniki odżywcze produktu: Sztuka mięsa | dla 100g |
---|---|
Energia | 224 |
Białko | 30,6 |
Tłuszcz | 10,3 |
Węglowodany | 3,2 |
Błonnik | 1,3 |
Sacharoza | 0,8 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,89 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,35 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,39 |
Cholesterol | 98 |
Sód | 107 |
Potas | 592 |
Wapń | 31 |
Fosfor | 283 |
Magnez | 38 |
Żelazo | 3,6 |
Cynk | 4,04 |
Miedź | 0,11 |
Mangan | 0,12 |
Witamina A | 162 |
Witamina D | 0,84 |
Witamina E | 0,77 |
Tiamina | 0,089 |
Ryboflawina | 0,262 |
Niacyna | 7,46 |
Witamina B6 | 0,55 |
Kwas foliowy | 17,7 |
Witamina B12 | 1,95 |
Witamina C | 9,3 |