Składniki odżywcze produktu: Szczupak świeży | dla 100g |
---|---|
Energia | 82 |
Białko | 18,4 |
Tłuszcz | 0,8 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,09 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,18 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,37 |
Cholesterol | 63 |
Sód | 63 |
Potas | 304 |
Wapń | 20 |
Fosfor | 215 |
Magnez | 27 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 0,66 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,04 |
Witamina A | 14 |
Witamina D | 0,9 |
Witamina E | 0,79 |
Tiamina | 0,085 |
Ryboflawina | 0,07 |
Niacyna | 3 |
Witamina B6 | 0,15 |
Kwas foliowy | 9 |
Witamina B12 | 24 |
Witamina C | 1,3 |