Składniki odżywcze produktu: Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka, papryki z ol |
dla 100g |
Energia | 53 |
Białko | 1,1 |
Tłuszcz | 3,8 |
Węglowodany | 5,7 |
Błonnik | 2,1 |
Sacharoza | 1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,31 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 2,03 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,19 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 7 |
Potas | 172 |
Wapń | 35 |
Fosfor | 33 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,28 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,14 |
Witamina A | 133 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 1,46 |
Tiamina | 0,038 |
Ryboflawina | 0,054 |
Niacyna | 0,51 |
Witamina B6 | 0,21 |
Kwas foliowy | 63,7 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 32,5 |