Składniki odżywcze produktu: Surówka z kapusty białej | dla 100g |
---|---|
Energia | 67 |
Białko | 1,6 |
Tłuszcz | 4,7 |
Węglowodany | 7 |
Błonnik | 2,3 |
Sacharoza | 0,6 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,88 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 3,04 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 17 |
Potas | 204 |
Wapń | 59 |
Fosfor | 29 |
Magnez | 12 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,29 |
Miedź | 0,03 |
Mangan | 0,21 |
Witamina A | 7 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 3,12 |
Tiamina | 0,042 |
Ryboflawina | 0,041 |
Niacyna | 0,22 |
Witamina B6 | 0,05 |
Kwas foliowy | 52,2 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 22,6 |