Składniki odżywcze produktu: Sok z marchwi, jabłek i owoców tropikalnych | dla 100g |
---|---|
Energia | 52 |
Białko | 0,7 |
Tłuszcz | 0,3 |
Węglowodany | 14 |
Błonnik | 2,6 |
Sacharoza | 5,6 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,1 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 27 |
Potas | 208 |
Wapń | 17 |
Fosfor | 19 |
Magnez | 11 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,21 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,14 |
Witamina A | 532 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,52 |
Tiamina | 0,046 |
Ryboflawina | 0,043 |
Niacyna | 0,38 |
Witamina B6 | 0,11 |
Kwas foliowy | 13 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 26,4 |