Składniki odżywcze produktu: Sok marchwiowo-pomarańczowy | dla 100g |
---|---|
Energia | 40 |
Białko | 0,6 |
Tłuszcz | 0,1 |
Węglowodany | 10,8 |
Błonnik | 1,7 |
Sacharoza | 6,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,05 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 26 |
Potas | 149 |
Wapń | 22 |
Fosfor | 18 |
Magnez | 9 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,16 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,07 |
Witamina A | 504 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,22 |
Tiamina | 0,044 |
Ryboflawina | 0,027 |
Niacyna | 0,21 |
Witamina B6 | 0,08 |
Kwas foliowy | 14 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 18,2 |