Składniki odżywcze produktu: Sok marchwiowo-jabłkowy | dla 100g |
---|---|
Energia | 46 |
Białko | 0,5 |
Tłuszcz | 0,3 |
Węglowodany | 12,3 |
Błonnik | 2,2 |
Sacharoza | 5,7 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,03 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,08 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 30 |
Potas | 163 |
Wapń | 15 |
Fosfor | 16 |
Magnez | 7 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,2 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,11 |
Witamina A | 582 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,41 |
Tiamina | 0,035 |
Ryboflawina | 0,031 |
Niacyna | 0,24 |
Witamina B6 | 0,07 |
Kwas foliowy | 10 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 5,6 |