Składniki odżywcze produktu: Sok marchwiowo-jabłkowo-pomarańczowy | dla 100g |
---|---|
Energia | 44 |
Białko | 0,6 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 11,8 |
Błonnik | 1,9 |
Sacharoza | 6,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,03 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,07 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 26 |
Potas | 153 |
Wapń | 18 |
Fosfor | 16 |
Magnez | 8 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,17 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,08 |
Witamina A | 502 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,31 |
Tiamina | 0,04 |
Ryboflawina | 0,028 |
Niacyna | 0,22 |
Witamina B6 | 0,07 |
Kwas foliowy | 12 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 13 |