Składniki odżywcze produktu: Sok marchwiowo-brzoskwiniowy | dla 100g |
---|---|
Energia | 44 |
Białko | 0,5 |
Tłuszcz | 0,1 |
Węglowodany | 11,3 |
Błonnik | 1,3 |
Sacharoza | 8,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,05 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 21 |
Potas | 111 |
Wapń | 11 |
Fosfor | 13 |
Magnez | 6 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,11 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,07 |
Witamina A | 434 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,32 |
Tiamina | 0,018 |
Ryboflawina | 0,024 |
Niacyna | 0,31 |
Witamina B6 | 0,04 |
Kwas foliowy | 6 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 1,4 |