Składniki odżywcze produktu: Ser, Tylżycki pełnotłusty | dla 100g |
---|---|
Energia | 353 |
Białko | 26,1 |
Tłuszcz | 27,9 |
Węglowodany | 0,1 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0,1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 16,66 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 8,87 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,76 |
Cholesterol | 84 |
Sód | 744 |
Potas | 84 |
Wapń | 815 |
Fosfor | 510 |
Magnez | 28 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 3,68 |
Miedź | 0,03 |
Mangan | 0,05 |
Witamina A | 350 |
Witamina D | 0,59 |
Witamina E | 0,45 |
Tiamina | 0,022 |
Ryboflawina | 0,36 |
Niacyna | 0,06 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 30 |
Witamina B12 | 2 |
Witamina C | 0 |