Składniki odżywcze produktu: Salceson włoski | dla 100g |
---|---|
Energia | 318 |
Białko | 14,6 |
Tłuszcz | 29,3 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,38 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 15,8 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,12 |
Cholesterol | 111 |
Sód | 815 |
Potas | 143 |
Wapń | 40 |
Fosfor | 60 |
Magnez | 8 |
Żelazo | 2,2 |
Cynk | 1,39 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,05 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,2 |
Tiamina | 0,054 |
Ryboflawina | 0,085 |
Niacyna | 2,66 |
Witamina B6 | 0,2 |
Kwas foliowy | 3 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |