Składniki odżywcze produktu: Sałatka z kapusty czerwonej | dla 100g |
---|---|
Energia | 82 |
Białko | 1,4 |
Tłuszcz | 6,5 |
Węglowodany | 7 |
Błonnik | 2,1 |
Sacharoza | 1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,69 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,24 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 4,19 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 8 |
Potas | 211 |
Wapń | 33 |
Fosfor | 23 |
Magnez | 9 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,33 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,19 |
Witamina A | 3 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 3,7 |
Tiamina | 0,049 |
Ryboflawina | 0,043 |
Niacyna | 0,34 |
Witamina B6 | 0,1 |
Kwas foliowy | 15,3 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 21,1 |